چهارشنبه, 24 مرداد 1397

معرفی مرکز نجوم سما مشهد

مرکز آموزشی و فرهنگی سمامشهد با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان و خانواده‌ها با عظمت دنیای آسمان اقدام به تجهيز و راه‌اندازي مرکز نجوم در پژوهش‌سراي سما از تابستان 1396 نموده است.

مرکز نجوم سما با در اختیار داشتن آسمان نماي ديجيتال، فضاي نمايشگاهي نجوم همراه با پوسترها و بنرهاي جذاب نجومي، بازی ماروپله نجومی، تلسکوپ، شبيه ساز منظومه شمسي و ... شرایط را جهت استفاده هرچه بیشتر علاقمندان به این علم آسمانی، مهیا کرده است.

بانک کتب و نرم افزارهای پژوهش‌سرا در کنار کارگاه‌ها، کلاس‌ها و برنامههای متعدد، فضایی فعال، پویا و شاداب را برای حضور نوجوانان و جوانان علاقمند فراهم آورده است.

فعالیت‌های مرکز نجوم:

کلاس های نجوم مقدماتي، تکميلي و پيشرفته در سطوح مختلف دانش‌آموزی و دانشجویی به همراه کارگاه‌های:

ماکت سازی نجومی، نرم افزارهای نجومی (Stellarium و ... )، عکاسی نجومی، اخترفیزیک ستاره‌ای و پردازش داده، حیات فرازمینی، نجوم اسلامی - ایرانی (اسطرلاب، تقویم و ...)، ستارگان متغیر، ثبت، رصد دنباله‌دارها و شهاب‌ها، رصدهای عمومی و ...

آدرس مرکز نجوم:

بلوارالهیه، الهیه 7 (محمدیه 23)، آموزشکده فنی وحرفه‌ای سما، طبقه‌ی اول، مرکز نجوم سما (سالن اجتماعات)

ارتباط با مرکز نجوم سما مشهد:

شماره‌های تماس:   36629805 09393965131

کانال تلگرام ما: @SamaAstronomy ، اینستاگرام: SamaAstronomy و کانال آپارات: SamaAstronomy

مختصری از فعالیت های انجام شده :

از مهرماه 1397 با استقبال بی‌نظیر دانش‌آموزان، کلاس ها و کارگاه‌های مرکز نجوم آغاز شد که در مدت 6 ماه حدود 3000 دانش آموز از مرکز نجوم سما بازدید کردند. محتوای ارائه شده برای هر فرد متناسب با پایه تحصیلی ارائه می‌شود و از مهدکودک تا پایه یازدهم از این مرکز بازدید کرده و ابراز رضایت داشته‌اند.

photo 2018 04 08 13 39 43

SamA 001