سه شنبه, 21 آذر 1396

مرکز آموزشي وفرهنگي سما مشهد وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي ، هفتمین دوره آموزشي مهارتهاي تدريس را با اهدافی چون : ارائه روشهاي نوين تدريس و افزايش توانمندي علاقمندان به امر تدريس در مراکز آموزشي سما ، برگزار مي نمايد.

*** برنامه کلاس های هفتمین دوره مهارت های تدریس سما مشهد

1) زمان و مکان برگزاری دوره :

الف- شروع دوره : شنبه 7 مردادماه 96

ب- مکان برگزاری کلاس ها : قاسم آباد ، بلوار ادیب ، نرسیده به میدان مادر ، نبش ادیب 21 ، دبیرستان دخترانه دوره دوم  سما(4)

2) مدت برگزاری دوره : از روز شنبه 7 مرداد تا 30 مرداد 96 ، ایام هفته بجز پنج شنبه و جمعه ، روزها از ساعت 8 تا 14

3) امتيازات دوره :

الف - براي کلیه افرادي که موفق به کسب نمره قبولي در این دوره گردند گواهينامه صادر خواهد شد.

ب - تعداد محدودي از داوطلبان با کسب امتياز لازم ، جهت کارورزي سه ماهه به مدارس سما معرفي خواهند شد و درپايان اين دوره ، گواهينامه تکميلي صادر خواهد شد.

ج - تعدادي از افراد معرفي شده به مرحله کارورزي پس از بررسي عملکرد کارورزي ونمره اکتسابي در دوره عملي ، در صورت نياز مدارس به عنوان نيروي حق التدريس به کار گرفته خواهند شد.

4) زمان ثبت نام : مهلت ثبت نام تمام  شد.

5) مدارک مورد نياز جهت ثبت نام (ارائه اصل مدارک در زمان شروع کلاس ها به مسئول برگزاری دوره الزامي مي باشد) :

الف - تصوير کلیه مدارک تحصيلي

ب - تصوير شناسنامه و کارت ملي

ج - یک قطعه عکس 4* 3

د - پرداخت اینترنتی مبلغ 2/800/000 ريال ( دو میلیون و هشتصد هزار ریال ) مربوط به هزينه برگزاري دوره

6) کارکنان و اساتید سما و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و همسر و فرزندان آنان از 10 درصد تخفیف بهره مند خواهند شد. مبلغ تخفیف پس از پایان ثبت نام به این افراد مسترد خواهد شد.

8) افرادی که تمایل دارند به صورت حضوری و غیر اینترنتی در این دوره ثبت نام نمایند ، در ساعت اداری به جز پنج شنبه به آدرس : قاسم آباد ، بلوار ادیب ، نبش ادیب  19 ، مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، امور آموزشی  مراجعه و هزینه ثبت نام را به شماره حساب 0104825739000 بانک ملی به نام معاونت سما واریز نمایند.

ستاد برگزاری هفتمین دوره مهارتهای تدریس سما مشهد

تلفن پاسخگویی : 36629805

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :