دوشنبه, 28 آبان 1397

تاسیس نخستین هنرستان فنی و حرفه ای سما خراسان رضوی در مشهد

هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه سما مشهد به عنوان نخستین هنرستان سما در استان خراسان رضوی تاسیس شد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد با اعلام این خبر افزود : کمبود ظرفیت در هنرستان های دولتی و استقبال دانش آموزان از رشته های فنی و حرفه ای دلایل خوبی برای راه اندازی هنرستان است.

دکتر محسن طبسی ، با اشاره به بررسی های صورت گرفته برای تاسیس هنرستان دخترانه گفت : اطلاعات منطقه ای گردآوری شده و آمار هنرستان ها و دانش آموزان ناحیه 7 آموزش و پرورش نشان می دهد این ناحیه مناسب ترین مکان برای تاسیس هنرستان است.

وی اظهار امیدواری کرد : احتمال می رود در سال های اول تعداد دانش آموزان متقاضی زیاد نباشد اما در آینده دانش آموزان زیادی جذب هنرستان خواهند شد.

این هنرستان در منطقه قاسم آباد مشهد واقع است و در سال اول در رشته های حسابداری ، رایانه ، معماری و گرافیک دانش آموز می پذیرد.

آدرس : قاسم آباد ، بلوار ادیب ، نبش ادیب 20(خیابان استاد یوسفی(

تلفن : 36614590 ، 36614587