سه شنبه, 27 آذر 1397

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم تکریم و معارفه معاون سما مشهد :

تاکید بر توسعه سما مشهد/ آموزش حرفه و مهارت در اولویت برنامه های سما /حمایت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از مجموعه سما مشهد

مراسم تکریم و معارفه معاون دانشگاه و سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد مشهد با حضور دکتر ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر نصیری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خراسان رضوی، هیئت رئیسه دانشگاه ، مدیران و کارکنان آموزشکده و مدارس سما در محل سالن اجتماعات مجتمع آموزشی سما (3) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما از مشهد، در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر محمدرضا ناصری معاون پیشین دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما و مرتضی علوی رئیس پیشین آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد ، انتصاب دکتر محسن طبسی معاون دانشگاه و سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما و دکتر هانی رئوف شیبانی به عنوان سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد را تبریک گفت .

دکتر ملک نژاد در این مراسم با بیان اینکه سما ذخیره دانشجویان آینده دانشگاه است، بر اهمیت سما تاکید کرد و گفت: طرح های مختلفی برای توسعه آموزشی و پژوهشی و فرهنگی دانشجویی سما در نظر داریم که باعث توسعه و پیشرفت آینده کشور می شود.

وی با اشاره به بالا بودن آمار بیکاری در کشور تاکید کرد: امروز کسب مهارت کاربردی نیاز کشور است که در همین رابطه آموزش یک حرفه و مهارت به هر دانش‌آموز در اولویت برنامه های سما قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی بر تعامل خوب دانشگاه با سما اشاره نمود و برحمایت بیش از پیش دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از مجموعه سما مشهد تاکید کرد.

دکتر ملک نژاد، ازدکتر طبسی به عنوان کسی که دارای سبقه مدیریتی در دانشگاه و دکتر رئوف شیبانی به عنوان نفرات اول مقاطع علمی دانشگاهی یاد کرد و اظهار امیدواری نمود: این دو استفاده از خرد جمعی را سرلوحه کار خود قرار دهند در راستای ماموریت محوری و بازار محوری در سما فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه سما مشهد در یک دوره چند ساله با درصد قبولی های بالا در سطوح مختلف، برند آموزشی مشهد بود، تصریح کرد: امیدوارم سما دوباره به جایگاه خود به عنوان برند آموزشی مطرح در مشهد دست یابد، که در این رابطه نیز دانشگاه از سما حمایت می کند.

در ابتدای این مراسم دکتر نصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی خراسان رضوی هدف از مراسم تودیع و معارفه را تقدیر و تشکر از مدیران زحمتکش دانست و گفت: تربیت و آموزش فرد بایستی از همان ابتدای کودکی بطور صحیح انجام شود تا در جوانی بتواند ضمن افتخار آفرینی برای جامعه و خانواده ، به پیشرفت جامعه نیز کمک کند.

وی بابیان اینکه ظرفیت آموزش و تربیت از کودکی تا جوانی در هیچ یک از دانشگاه های کشور ایجاده نشده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این ظرفیت با وجود مدارس سما در دانشگاه آزاد بوجود آمده تا شخص بتواند ازهمان ابتدا پله های رشد و ترقی و پیشرفت را طی نماید و برای آینده کشور افتخار آفرینی کند.

دکتر نصیری بر هم افزایی دانشگاه و مجموعه سما تاکید کرد و خواستار تعامل بیشتر سما با دانشگاه بویژه درمسائل فرهنگی اجتماعی شد.

دکتر نوید حبیبی در این جلسه به نمایندگی از معاونین دانشگاه به سیاست های جدید دانشگاه درحوزه سما اشاره نمود و گفت: تعلیم و تربیت، جذب حداکثری و برنامه ریزی ورود دانش آموزان ازابتدا تا انتهای تحصیل از اهداف سما است که بایستی برای دستیابی به انها تلاش کرده وبا تمام توان فعالیت کنیم.

دکتر محمدرضا ناصری معاون پیشین سما مشهد در این جلسه با ارائه گزارشی به دوران مدیریت خود اشاره کردو گفت: تغییر و تحولات در ذات همه سازمانها نهفته است و پیشرفت هر مجموعه ای درگرو ورود افراد جدید با نگاه جدید است

وی با بیان اینکه در مدیریت جدید مدارس سما از 600 به هزار مدرسه افزایش می یابد، خاطر نشان کرد: تعداد مدارس خراسان رضوی به 21 مدرسه در استان افزایش می یابد و سهم مشهد 12 مدرسه خواهد بود.

وی با بیان اینکه زیر ساخت ها در این زمینه انجام شده است، بر استفاده از امکانات و پتانسیل و توانمندی دانشگاه در این زمینه تاکید کرد.

مرتضی علوی نیز با ارائه گزارشی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه قبلا از برخی قسمت های دانشگاه برای انجام کارها کمک می گرفتیم، امروز سما به بخشهایی از دانشگاه سرویس می دهد.

دکتر طبسی سرپرست مرکز آموزشی و فرهنگی سما طی سخنانی ازحسن اعتماد ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تشکر و قدردانی کرد و با بیان برنامه ها و اهداف خود؛ گفت: ارتقاء فرهنگی، استقلال مالی و تبدیل سما به برند آموزشی در سطح استان و مشهد و ... از اهدافی است که در راستای دستیابی و تقویت آن تلاش خواهیم کرد.

دکتر رئوف شیبانی سرپرست آموزشکده سما مشهد نیز بر همکاری و همدلی همکاران تاکید کرد و اظهار امیدواری نمود : شاهد رشد و توسعه روزافزون سما در عرصه های مختلف باشیم.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکتر ناصری و علوی قدردانی بعمل آمد.