یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397
ساختمان مجتمع آموزشی دخترانه سما 6
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 3

ملیحه طاهر ابراهیمی دانش آموز پایه یازدهم دبیرستان دوره دوم سما(4) مشهد ، رتبه اول کشور در دومین جشنواره سراسری نقاشی سما را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی سما، دومین جشنواره سراسری نقاشی با موضوع «شغل یا محل کار خود در آینده را تجسم و ترسیم نمایید» و با هدف تاکید بر منویات مقام معظم رهبری درخصوص نامگذاری سال96  با عنوان تولید و اشتغال، پرورش و تقویت روحیه مطالعه، تفکر، تحقیق و ابتکار، شناخت، پرورش و هدایت استعدادهای فرهنگی و هنری، تلاش در جهت تحقق فضاهای آموزشی ایده آل ذهنی دانش آموزان و ایجاد انگیزه در قالب رقابت سالم در سه سطح واحد، استان و کشوری توسط سازمان سما برگزار شد.

29 استان در این جشنواره شرکت کردند و92 اثر برتر دانش آموزی از سراسر کشور به سازمان سما ارسال شد که پس از انجام داوری ، دانش آموز سما مشهد توانست رتبه اول را در بخش مدارس متوسطه سطح کشور به خود اختصاص دهد.

طاهر ابراهیمی که دوست دارد در آینده دندانپزشک شود ، با خلق اثر نقاشی از اتاق یک دندانپزشک کودک ، در این جشنواره شرکت کرد.

samatelegram