دوشنبه, 01 مرداد 1397

جشنواره و نمایشگاه «آیین های سرزمین من» روز گذشته با حضور مسئولین و مدیران سما مشهد ، مسئولین و کارشناسان اداره کل آموزش و پرورش استان و ناحیه 6 مشهد و اولیای دانش آموزان در دبستان دخترانه سما(4) مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما از مشهد ، مدیر دبستان دخترانه سما(4) در این جشنواره با اشاره به اهداف و برنامه های سازمان سما در سال جاری گفت : با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد، امسال دبستان سما(4) به عنوان دبیرخانه جشنواره «آیین های سرزمین من» در مقطع ابتدایی انتخاب شد. این جشنواره در راستای برنامه های سازمان سما و با هدف آشنایی بیشتر دانش آموزان با فرهنگ ، سنن و آداب و رسوم ایران کهن و شهرهای مختلف آن برگزارشد.

زیور قوی با بیان اینکه نمایشگاه این جشنواره با همراهی و مساعدت اولیای دانش آموزان و در سطح بالایی برپا شد است افزود : این نمایشگاه در بخش های مختلف ازجمله : آداب و رسوم ، پوشاک ، بازیهای بومی محلی ، آیین ازدواج ، آیین ها و جشن های ایران باستان ، آیین تعزیه خوانی ، غذاهای سنتی و غرفه مهارت آموزی و دست سازه های دانش آموزان ، به مدت سه روز در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

حضور خبرنگاران صدا و سیمای خراسان رضوی در این جشنواره ، نشان از اهمیت بالای این جشنواره و نمایشگاه داشت.

گفتنی است مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، در اجرای مناسب و کیفی تر جشنواره های ابلاغی از سوی سازمان سما ، امسال دبیرخانه های جداگانه ای برای هر یک از جشنواره ها تشکیل و از آثار منتخب دانش آموزان پس از داوری در دبیرخانه های هر جشنواره ، در مراسم اختتامیه جشنواره ها که در نیمه اول اردیبهشت سال آینده برگزار می گردد تقدیر خواهد شد.

samatelegram