یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397
ساختمان مجتمع آموزشی دخترانه سما 6
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 3

علیرضا چوبی دانشجوی تربیت بدنی آموزشکده سما مشهد در مسابقات پاورلیفتینگ کاپ جهانی کشور روسیه با کسب مدال طلا در رده جوانان ، قهرمان پاورلیفتینگ جهان شد.

به گزارش روابط عمومی سما از مشهد ، در این دوره از مسابقات که از 24 تا 30 آذرماه سال جاری به مدت یک هفته در شهر مسکو کشور روسیه برگزار شد ، 840 ورزشکار از 19 کشور جهان در سه دسته جوانان ، بزرگسالان و پیشکسوتان با هم به رقابت پرداختند.

چوبی در وزن 125 سبک ددلیفت رشته پاورلیفتینگ با مهار وزنه 295 ، در دسته جوانان موفق شد بالاتر از ابرقدرت های جهان ، در جایگاه اول قرار گیرد و ضمن دریافت مدال طلای مسابقات ، پرچم ایران را به اهتزار درآورد.

تیم ملی اتحادیه ورزشهای قدرتی ایران (نماینده لیگ جهانی) با بیست و هشت ورزشکار آقا و یک ورزشکار خانم در این مسابقات شرکت کرد که در مجموع تیمی و امتیازهای کسب شده ، ایران پس از بلاروس در جایگاه دوم قرار گرفت و نائب قهرمان جهان شد و روسیه میزبان مسابقات نیز سوم شد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، صبح امروز در دیدار با دانشجوی قهرمان ، در پیامی با تبریک به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و آرزوی موفقیت برای دانشجوی سما مشهد به وی گفت: « کسب عنوان قهرمانی مسابقات جهانی باعث افتخار بوده و به شما دانشجوی ورزشکار توصیه می‌کنم قدرموقعیت خود را بدانید و آن را رها نکنید و از این توانمندی حداکثر بهره را ببرید و نگذارید که این فرصت پیش آمده به تهدید تبدیل شود.»

دکتر محمدرضا ناصری دستوارت لازم برای تشویق و قدردانی از این دانشجو را صادر کرد.

علیرضا چوبی دو مقام قهرمانی کشوری را در کارنامه ورزشی خود دارد.

photo 2017 12 23 12 45 33

photo 2017 12 23 12 12 29