یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 3

استقبال بی سابقه مدارس سما مشهد در امدادرسانی به هموطنان زلزله زده غرب کشور

دانش آموزان و کارکنان مدارس سما مشهد در اقداماتی خیرخواهانه و بی سابقه ، با اهدای کمک های نقدی و غیر نقدی خود به هموطنان زلزله زده استان کرمانشاه ، پیام همدردی خود را به گوش آنان رساندند.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، از لحظه وقوع زلزله در استان کرمانشاه ، همگام با سایر اقشار ، جمع آوری کمک های مردمی در مدارس سما مشهد آغاز و همچنان ادامه دارد.

دانش آموزان مدارس سما مشهد با اهدای لوازم گرمایشی، پوشاک، پتو، لوازم بهداشتی ، مواد غذایی، کفش، لوازم تحریر و سایر اقلام مورد نیاز به یاری هموطنان در مناطق زلزله زده شتافتند و در این حرکت خیرخواهانه و انسان دوستانه شرکت کردند.

طی این اقدامات انسان دوستانه، تا کنون سه دستگاه وانت نیسان حاوی لوازم ضروری زلزله زدگان از مدارس سما مشهد جمع آوری و تحویل آموزش و پرورش گردیده است.

علاوه بر این حدود دویست میلیون ریال کمک نقدی جهت امدادرسانی به زلزله زدگان به حساب هلال احمر واریز شده است.

کانون هلال احمر آموزشکده سما مشهد نیز با برپایی چادر مشغول جمع آوری کمک های غیر نقدی دانشجویان ، کارکنان و اساتید در آموزشکده فنی و حرفه ای سما می باشد.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :