شنبه, 10 اسفند 1398

معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما مشهد تاکید کرد:

هر مدرسه سما یک قطب مهارت شود

هفدهمین نشست مشترک مدیران مدارس و حوزه ستادی سما مشهد با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما و کارشناس کارآفرینی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با موضوع مهارت آموزی در دبستان دخترانه سما (6) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در جمع مدیران مدارس سما با اشاره به مهارت آموزی در مدارس سما ، تاکید کرد : مهارت آموزی با حرف و صحبت نمی شود. باید از جایی شروع کرد. از طرفی نمی توان نسخه یکسانی برای همه مدارس پیچید. تاکید بر این است که مدیران مدارس ، مهارت ها را شناسایی کنند و هر مدرسه ما حداقل یک قطب شود. در مهارت آموزی باید کاربردی کار کنیم. مهارت هایی مثل خبرنگاری و مهارت تندخوانی به دانش آموزان آموزش دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی از مدارس سما مشهد در سال تحصیلی جدید افت دانش آموزی داشته اند تاکید کرد : این مدارس باید هزینه هایشان را مدیریت کنند تا کمبود دانش آموز را از طریق مدیریت و صرفه جویی در هزینه ها جبران کنند.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز سما مشهد با تاکید بر توجه به نظرات و خواسته های مشتریان مدارس سما ، تغییر نگرش در مدیریت را ضروری خواند و خطاب به مدیران مدارس گفت : با ذهنیت چند سال قبل نمی توان مدیریت کرد. ما باید نگرش هایمان را تغییر دهیم. جنس تفکر انسان امروزی با دیروز متفاوت است. نباید در مقابل نظرات اولیای مدارس مقاومت کنیم بلکه باید به خواسته های آنان در قالب های اجرایی توجه کنیم چون شرایطی که امروز داریم با 10 سال پیش فرق می کند.

دکتر ناصری بر مشارکت دادن خانواده ها در امور مدرسه و تقویت انجمن اولیا و مربیان مدرسه و همچنین بروزبودن و داشتن خلاقیت تاکید و با اشاره به موضوع کارآموزی دانشجویان در مدارس سما گفت : هنر یک مدیر تبدیل تهدید به فرصت است. کارآموزان دانشجویی را جدی بگیرید و برای آنان در مدرسه کار ایجاد کنید.

آموزش شیوه های تندخوانی و روش مطالعه و روش های خوب امتحان دادن از جمله مواردی بود که توسط مسعود آقایی مدیر موسسه جهش موفق در این جلسه عنوان شد.

در این جلسه مدیران مدارس و حوزه ستادی سما مشهد نیز با بیان نقطه نظراتشان به بحث و بررسی پیرامون مسائل آموزشی و مهارتی پرداختند.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :