سه شنبه, 21 آذر 1396

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم بازگشایی مدارس سما مشهد :

با تحولات جدید شاهد بالندگی بیشتری در حوزه سما خواهیم بود / تمام امکانات دانشگاه را در خدمت سما خواهیم گذاشت

مراسم بازگشایی مدارس سما مشهد صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ، مسئولین سما مشهد ، دانش آموزان و اولیا در مجتمع آموزشی دخترانه سما 6 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر مهدی ملک نژاد در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید ، به جایگاه خوب مدارس سما مشهد اشاره و ابراز امیدواری کرد : با تحولاتی که اتفاق خواهد افتاد ، این اطمینان را به خانواده ها می دهم که از امسال شاهد بالندگی بیشتری در حوزه سما خواهیم بود.

وی با بیان اینکه تمام امکانات دانشگاه را چه در حوزه تعلیم و تربیت ، چه آزمایشگاهی و چه اساتید ، در خدمت سما خواهیم گذاشت ، از خانواده ها خواست تا برای بهتر شدن شرایط ، حتما انجمن اولیا و مربیان را در مدارس سما توسعه دهند و همکاری خود را با مدیران افزایش دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ابراز امیدواری کرد : با توجه به جایگاه مدارس سما ، بیش از پیش شاهد تاثیرگذاری این مدارس در آینده کشور باشیم و با توجه به شرایط خوب دانشگاه ، امیدواریم دانش آموزان سما را در آینده به عنوان اعضای هیات علمی و نخبگان کشوری در دانشگاه شاهد باشیم.

دکتر ملک نژاد با مخاطب قرار دادن دانش آموزان سما گفت : از همه شما دانش آموزان می خواهم بیش از پیش تلاش کنید تا افتخارات شما بیشتر شود چون شکوفایی شما باعث افتخار ما خواهد بود.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به فرارسیدن ماه محرم به دانش آموزان توصیه کرد : باید ببینیم امام حسین (ع) از ما چه می خواهد و اگر شیعه و رهرو آن حضرت هستیم باید کاری کنیم که از ما خشنود باشند.

دکتر محمدرضا ناصری با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید نسبت به مدرسه خود تعصب داشته باشند ، افزود : باید کاری کنید تا مدرسه شما در سطح شهر ، استان و کشور حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی همچنین از دانش آموزان خواست تا در کلاس اعتماد به نفس داشته باشند، انظباط فردی و اجتماعی را در مدرسه رعایت کنند ، به نماز جماعت اهمیت بیشتری بدهند و به تمیز نگهداشتن مدرسه کمک کنند.

دکتر ناصری از راه اندازی بازارچه های فروش دانش آموزی در مدارس سما مشهد در آینده خیلی نزدیک خبر داد و  با اشاره به شعار امسال سازمان سما افزود : شعار امسال سما «هر دانش آموز یک مهارت» است و دانش آموزان می توانند با مشارکت در فعالیت های فوق برنامه ، این مهارت ها را تمرین کنند که این به شادی و نشاط آنان کمک بسیار زیادی می کند .

در این مراسم زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس سما مشهد توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد به صدا درآمد.

پس از پایان این مراسم ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی وهیات همراه از کلاس ها ، امکانات و تجهیزات مجتمع ، که شامل دبیرستان دخترانه دوره دوم سما6 ، دبیرستان دخترانه دوره اول سما6 و دبستان دخترانه سما 4 می باشد، بازدید کردند.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :