جمعه, 28 مهر 1396

مرکز نجوم سما در مشهد افتتاح شد

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در مراسم گشایش مرکز نجوم سما مشهد گفت : بنای ما این است که در سال آینده در فناوری نانو وارد شویم و سایر فناوریهای نو را در مدارس سما توسعه دهیم.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در مراسم گشایش مرکز نجوم سما هدف از تاسیس این مرکز را بهره گیری حداکثری دانش آموزان سمایی و غیر سمایی از علم نجوم عنوان کرد و افزود : نجوم جزء سرفصل دروس دانش آموزان پایه های پنجم و ششم ابتدایی است و برنامه های این مرکز به پیشرفت درسی دانش آموزان کمک بزرگی خواهد کرد. برای استفاده سایر پایه ها و دانش آموزان علاقمند نیز در این مرکز برنامه ریزی شده است و با توجه به اینکه در آموزش و پرورش ناحیه 7 مشهد چنین مجموعه ای وجود ندارد ، تاسیس این مرکز در این ناحیه به آموزش و پرورش کمک بزرگی خواهد کرد.

وی دلیل راه اندازی مرکز نجوم سما در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما را وجود امکانات و تجهیزات بالقوه در گرایش های مختلف در آموزشکده عنوان کرد و افزود : این تجهیزات و امکانات برای دانش آموزان بسیار مفید خواهد بود و توسعه پژوهش سرای سما که مرکز نجوم بخشی از آن است نیز در محل آموزشکده صورت خواهد گرفت.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ابراز امیدواری کرد : با توکل به خدا در سال آینده ایجاد و توسعه فناوری نانو در محل پژوهش سرا جزء دستور کار ما خواهد بود و بنای ما این است که سایر فناوری های نو را نیز در همین پژوهش سرا توسعه دهیم.

دکتر مطیع ، مدیر گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه خطر اصلی برای این نوع فعالیت ها راکد ماندن آن است ، از اعلام همکاری گروه فیزیک دانشگاه با مدارس سما در بخش نجوم و برنامه های رصد آسمان خبر داد و افزود : در حال حاضر ما تجهیزات و آزمایشگاههای نجوم در دانشگاه آزاد مشهد داریم و از مدارس تیزهوشان و مدارس سما نیز در برنامه های رصد در دانشگاه شرکت می کنند و این آمادگی را داریم که در بحث نجوم به مدارس سما کمک کنیم.

در این مراسم حسینی مسئول مرکز نجوم سما نیز توضیحاتی در خصوص تجهیزات و امکانات از جمله دستگاه رصد آسمان ، شاتل فضایی و ... و برنامه های این مرکز ارائه کرد و در ادامه با اجرای برنامه رصد آسمان ، شرکت کنندگان را با نحوه رصد در آسمان آشنا کرد.

در این مراسم دکتر قنبری رئیس هیات امنای دانشگاه خیام ، دکتر آهنج مدیر گروه فیزیک دانشگاه خیام و همکاران و مدیران مدارس و آموزشکده سما مشهد نیز حضور داشتند.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :