چهارشنبه, 29 شهریور 1396

هفتمین دوره مهارت های تدریس سما مشهد ، صبح امروز آغاز به کار کرد

دکتر ناصری : سما مشهد 50 درصد دانش آموزان و دانشجویان سمای استان را در خود جای دارد.

هفتمین دوره مهارت های تدریس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، صبح امروز با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد و شرکت 50 نفر از متقاضیان این دوره در دبیرستان دخترانه دوره دوم سما 4 ، آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در آغاز این دوره در جمع فراگیران ، با اشاره به اهداف برگزاری دوره مهارت های تدریس گفت : مهمترین هدف از برگزاری این دوره ها آمادگی ذهنی در فضای واقعی کسب و کار که همراه با دوره سه ماهه کارآموزی عملی در محیط مدرسه است و همچنین جذب نیروی مدعو مورد نیاز مدارس سما و آشنایی با روش های نوین آموزشی از سایر اهداف این دوره است.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در ادامه با بیان اینکه داشتن آگاهی و اطلاعات جامع از مجموعه ای که قرار است در آن کار کنید ، به شدت در موفقیت شغلی شما تاثیر دارد ، به بیان تاریخچه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما پرداخت و فراگیران را با ساختار سازمانی و بخش های مختلف در دبیرخانه های استانی سما و مراکز سما در شهرستان ها آشنا کرد.

وی افزود : در حال حاضر سازمان سما در سطح کشور دارای 127 مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، 703 مدرسه و 120 آموزشکده فنی و حرفه ای می باشد. تعداد کل دانش آموزان سما کشور 72 هزار و 763 نفر و تعداد کل دانشجویان 91 هزار و 457 نفر می باشند. همچنین در سطح استان خراسان رضوی 8 مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، 49 مدرسه ، 8 آموزشکده فنی و حرفه ای ، 7428 دانش آموز و 5644 دانشجوی سما در حال تحصیلند که 50 درصد دانش آموزان و دانشجویان سما استان در مدارس و آموزشکده سما مشهد مشغول تحصیل هستند.

دکتر ناصری به تفاوت های مدارس سما با سایر مدارس غیر انتفاعی اشاره کرد و افزود : تبعیت از مقررات قانون کار ، همپوشانی مدارس و عدم نگرانی در افت و خیزهای آماری دانش آموزی و مالی ، توجه جدی به نیروی انسانی ماهر و متعهد ، نظام آزمون های هماهنگ تشریحی ، طرح دوزبانه و زبان تلفیقی ، طرح قدس ، امکانات ورزشی و سالن ورزشی خاص مدارس سما ، سالن های اجتماعات خاص مدارس سما ، بکارگیری اساتید دانشگاهی و پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی ، امکانات وسیع کارگاهی و آزمایشگاهی به ویژه در امر پژوهش دانش آموزان در مدارس سما و در صورت نیاز استفاده از کارگاه ها و آزمایشگاههای آموزشکده فنی سما و دانشگاه ، باشگاه پژوهشگران جوان و بازدیدهای علمی، فرهنگی متعدد در سطح شهرستان و استان ، هماهنگی مطلوب با برنامه ها و سیاستهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی وزارت آموزش و پرورش  ، توزیع مدارس سما در نقاط مختلف کشور، استان، شهرستان ، نظارت و کنترل همه جانبه از سوی واحدهای دانشگاهی، سازمان سما و آموزش و پرورش  ، نظام جامع طرح الکترونیکی سلامت ، برخورداری از ساختمانهای آموزشی مطلوب و عموماً در حد استاندارد ، برخورداری از پژوهشسرا و توجه به علوم و تحقیقات و تکنولوژی های روز  ، توجه ویژه به مهارت ورزی و کارآفرینی و برخورداری از آموزشگاههای زبان از جمله تفاوت های مدارس سما با سایر مدارس غیر انتفاعی به شمار می آید.

ایشان در ادامه با یادآوری نکات لازم به فراگیران برای اشتغال در حرفه معلمی ، آنان را با سرفصل های تعیین شده این دوره آشنا کرد.

هفتمین دوره مهارت های تدریس سما مشهد تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :