چهارشنبه, 29 شهریور 1396

دکتر ناصری در پانزدهمین نشست مدیران مدارس سما مشهد خبر داد :

راه اندازی مرکز نجوم و تاسیس دبستان دخترانه جدید سما در مشهد / تکیه بر مهارت آموزی در مدارس با توجه به شعار سال سازمان سما

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد از راه اندازی مرکز نجوم سما وهمچنین تاسیس و راه اندازی هفتمین آموزشگاه پیش دبستانی و دبستان سما در مشهد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در پانزدهمین نشست مشترک مدیران مرکز آموزشی و فرهنگی سما و مدارس سما ، با تاکید بر بکارگیری نیروی انسانی قوی ، با انگیزه و مسئولیت پذیر در مدارس سما افزود : نیروی انسانی مدارس سما باید از بین افراد خلاق ، خطرپذیر ، پرجرات و آگاه انتخاب شوند. افرادی که از برنامه های رقبای ما آگاه باشند و به شیوه ها و ابزارهای نوین آموزشی آگاه و مسلط باشد.

ایشان با بیان اینکه « ذهنتان را از پایان شروع کنید » به مدیران مدارس توصیه  کرد : « در کارها اول نقشه راه ترسیم کنید و در تصمیم گیری های کلان مدرسه حتما انتهای کار را ببینید و بعد تصمیم به شروع آن کار کنید.»

تکیه بر مهارت آموزی در مدارس سما مشهد با توجه به شعار امسال سازمان سما

ایشان همچنین بر بروز بودن مدارس سما و مدیریت مدارس با ابزارهای نوین ارتباطی ، داشتن سینرژی و انرژی گروهی در بین نیروهای انسانی در مدارس و پرهیز از ایجاد فضای صرف اداری در مدارس تاکید و با اشاره به شعار امسال سازمان سما اظهار کرد : « شعار امسال سازمان سما ، شعار هر دانش آموز یک مهارت است و ما هم در مدارس سما مشهد بر مهارت آموزی تکیه می کنیم. خانواده ها دغدغه های فرهنگی زیادی دارند . برای شناسایی استعدادهای دانش آموزان در حرفه ها و مهارت های مختلف تلاش خواهیم کرد و آنها را به صورت عملی در سطح مدارس اجرا می کنیم. مهارت هایی از قبیل مهارت های فروش مانند بازارچه های فروش ، مهارت آشپزی ، باغبانی و ...»

اول شهریور ، اول مهر در مدارس سما مشهد است

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، با بیان اینکه امسال فرض ما بر این است که یک ماه جلوتر می خواهیم سال تحصیلی را آغاز کنیم تاکید کرد : « امسال برای مدارس سما مشهد ، اول شهریور ، اول مهر است و باید تمام کارهای مدرسه از قبیل فضاسازی ، زیباسازی ، رنگ آمیزی و سایر امور مدرسه تا اول شهریور انجام شده باشد و انتظار این است که اول شهریور ، مدارس ما آماده بازگشایی باشند.»

تاسیس و راه اندازی مرکز نجوم سما در مشهد

دکتر محمدرضا ناصری با اشاره به راه اندازی مرکز نجوم در پژوهش سرای سما مشهد در محل آموزشکده سما گفت : « این مرکز با تجهیزات خوبی که دارد آماده بازدید دانش آموزان ، برگزاری کلاس ها و کارگاههای نجوم است و مدیران مدارس برای بازدید دانش آموزان از این مرکز برنامه ریزی کنند تا هم برای سما برندسازی شود و هم در هزینه های بازدید از مراکز خارج مجموعه صرفه جویی شود.»

تاسیس و راه اندازی پیش دبستانی و دبستان دخترانه جدید سما در مشهد

وی همچنین بر صرفه جویی در هزینه ها با توجه به افزایش شهریه 10 درصدی وزارت آموزش و پرورش برای مدارس غیرانتفاعی ، هماهنگی لازم در انجام فعالیت های غیرمصوب در مدارس ، عدم دریافت وجه نقد از والدین و پاسخگویی به موقع به مکاتبات از سوی مدارس سما تاکید کرد و از تاسیس پیش دبستانی و دبستان دخترانه جدید سما در مشهد خبر داد و افزود : این آموزشگاه هفتمین دبستان در سما مشهد خواهد بود که در بلوار وکیل آباد مشهد تاسیس شده است و از سال تحصیلی جدید فعالیت خود را در دوره پیش دبستانی و دبستان آغاز خواهد کرد.

در این جلسه همچنین از دانش آموزان تیم شطرنج دبستان دخترانه سما 4 مشهد که عنوان نائب قهرمانی کشور در مسابقات شطرنج را کسب کردند با اهدای تقدیرنامه و جایزه نقدی تجلیل شد.

کانال رسمی تلگرام سما مشهد :

صفحه اینستاگرام سما مشهد :