یکشنبه, 28 آبان 1396

دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی با حضور مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای نظارت سما خراسان رضوی ، دوازدهمین جلسه شوراي نظارت وهماهنگي سما استان خراسان رضوی  با حضوردکتر شیخ الاسلامی رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی، دكتر علیرضا کاظمی  مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوی، دکتر محمد رضا ناصری دبیر شورا وسایر اعضای شورا درسازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  برگزار شد.

دکتر شیخ الاسلامی در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم، خواستار تعامل و همکاری بیشتر اداره کل آموزش و پرورش استان با دانشگاه ازاد اسلامی شد و بر استفاده بهینه از فضاهای آموزشی  تاکید کرد.

وی با تاکید بر تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد استان ، اظهار امیدواری کرد، این کارگروه بتواند تعاملات دانشگاه با اموزش و پرورش را تقویت و توسعه دهد.

دکتر کاظمی مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه سیاست آموزش و پرورش بر توسعه مشارکت ها است، در خصوص ایجاد شبکه گسترده همکاری با دانشگاه و افزایش کیفیت اموزشی اعلام امادگی کرد.

دکتر ناصری معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما نیز با ارائه گزارشی تحلیلی  از مدارس سما استان خراسان رضوی ، خواستار اتخاذ تدابیر لازم از سوی اعضای شورا برای رفع مشکلات آموزشي مدارس سما شد.

دراین جلسه، پس از طرح مسائل مدارس، اعضاء شورا به بررسی مشكلات  پرداختند و تصميماتي اتخاذ شد .