یکشنبه, 28 آبان 1396

مانور بزرگ امداد و نجات در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد برگزار شد

مانور بزرگ امداد و نجات با حضور مسئولین و کارشناسان هلال احمر استان خراسان رضوی و شهر مشهد ، اعضای جوانان ، نجات گران و امدادگران جمعیت هلال احمر مشهد به عنوان مجری عملیات امداد و نجات ، دانشجویان و اساتید در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد برگزار شد.

رئیس جمعیت هلال احمر مشهد در حاشیه برگزاری این مانور در گفت و گو با روابط عمومی سما مشهد اظهار کرد : این مانور با هدف آشنایی دانشجویان و به همت کانون دانشجویی هلال احمر و با حضور امدادگران و نجات گران در این دانشگاه برگزار شد.

حسن پرکار افزود : عملیات های تمرینی زلزله فرضی سالانه چندین بار در کانون های دانشجویی و دانش آموزی برگزار می شود.

وی تاکید کرد: این عملیات ها با هدف آماگی مردم و آشنایی حاضران با سامانه های امدادی و آموزش در خصوص اقداماتی که هر فرد در زمان وقوع این حادثه می تواند انجام دهد، برگزار می شوند.

پرکار با اشاره به اینکه در برگزاری عملیات تمرینی انجام شده برنامه ریزی بسیار خوبی محقق شد، افزود: این عملیات تمرینی دارای تخریب،مصدوم و افراد گرفتار احتمالی در زیر آوار بود و عملیات پناه گیری، تخلیه و اسکان اضطراری به همراه صعود و فرود نجات با حضور نیروهای امدادی انجام شد.

وی افزود: همچنین تعداد دو قلاده سگ های زنده یاب اقدام به پیدا کردن دو فرد گرفتار در زیر آوار داشتند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهر مشهد گفت: همچنین با هدف آشنایی بهتر دانشجویان با تجهیزات امدادی مورد استفاده از سوی تیم های عملیاتی امداد و نجات، آموزشهای اولیه برای آشنایی این دانشجویان به آنان ارائه شد.

وی با اشاره به شرکت 30 امدادگر و نجاتگر در برگزاری این عملیات، افزود: این عملیات با کلیه تجهیزات مورد نیاز امداد رسانی در زمان وقوع زلزله برگزار شد.

این مانور به همت و تلاش کانون دانشجویی هلال احمر آموزشکده سما مشهد برگزار شد.