چهارشنبه, 29 شهریور 1396

دکتر ناصری در جمع اولیای مدارس سما مشهد تاکید کرد :

آموزش مهارتهای زندگی در مدارس سما لازمه موفقیت دانش آموزان است / اولیاء توجه جدی نشان دهند

مراسم تقدیر از دانش آموزان برتر مجتمع آموزشی دخترانه سما 6 ، با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، مدیران و جمعی از اولیای دانش آموزان در تالار ابن سینای مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در این مراسم مجموعه سما را بزرگ ترین شبکه آموزش غیر دولتی با بیش از 30 سال تجربه و دارای بیش از 600 مدرسه در کشورعنوان کرد و افزود : ما در سطح شهر مشهد در حال حاضر 16 مدرسه داریم که در راستای سیاست های کلان سازمان سما فعالیت می کنند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، بروزکردن آموزشها با استفاده از تجهیزات نوین آموزشی را از اولویت های سما دانست و اظهار کرد: کشورهایی مثل فنلاند و ژاپن حرف اول را در سطح دنیا در آموزش می زنند و ما باید با توجه به فرهنگ و اعتقادات خود الگوهای آموزشی را در کشور پیاده سازی کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش صرف به دانش آموزان لازم است ولی کافی نیست ، آموزش مهارتهای زندگی را مهمترین عامل در موفقیت دانش آموزان عنوان کرد و افزود : قبولی تیزهوشان و مسابقات متعدد علمی در سطوح مختلف ، لازم است ولی کافی نیست و اگر به مهارتهای زندگی توجه نکنیم فرد خوبی را به جامعه تحویل نخواهیم داد. مشارکت و مسئولیت دهی دانش آموزان در فعالیت های مدرسه باعث اعتماد به نفس ، خودباوری و مسئولیت پذیری دانش آموزان می شود و اگر دانش آموزی در تیزهوشان قبول شود ولی تنواند توانمندیهای واقعی خودش را بیان کند و یا تحمل شنیدن حرف مخالف را نداشته باشد موفق نخواهد شد و اولیا به موضوع مهارت های زندگی در مدارس سما توجه جدی نشان دهند.

دکتر ناصری همچنین با اشاره به اینکه اغلب انسانهای موفق در دنیا هوش متوسط دارند ، بر تقویت روابط و تعاملات اجتماعی دانش آموزان به جای فشار آوردن به دانش آموز و برگزاری آزمون های متعدد ، تاکید کرد.

در این مراسم از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی ، متوسطه اول و دوم مجتمع آموزشی سما (6) ، که در طول سال تحصیلی در زمینه های مختلف علمی ، پژوهشی ، ورزشی ، فرهنگی ، قرآنی ، ادبی و هنری صاحب رتبه های برتر در سطح ناحیه ، استان و کشور شدند تجلیل شد.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : https://telegram.me/prsama