یکشنبه, 28 آبان 1396

دانش آموز سما مشهد نایب قهرمان مسابقات هان مادانگ قهرمانی کشور

دوازدهمین دوره مسابقات آزاد هان‌ مادانگ قهرمانی کشور در گروه بانوان روز جمعه گذشته در خانه تکواندو کشور برگزار و ساناز پورنوروز دانش آموز سما مشهد موفق به کسب نشان نقره این رقابت ها شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد و به نقل از سایت اطلاع رسانی فدراسیون تکواندو ، این مسابقات با هدف شناسایی واجدان شرایط و حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی تکواندو اعزامی به مسابقات جهانی 2017 ، در گروه بانوان برگزار شد.

850 تکواندوکار در این دوره از مسابقات در چهار بخش قدرتی، رکوردی و انفرادی، تیمی سه نفره و گروهی و در آیتم ‌های پومسه ابداعی، پومسه استاندارد، شکستن در چند جهت، فیلیپینی، موم دولیوچاگی، یوپ چاگی تعادلی، تیم نمایش، پال کیوکپا، تیو یوپ چاگی و نوپی آپ چاگی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در این مسابقات، ساناز پورنوروز ورزشکار و دانش آموز پایه هشتم دبیرستان دوره اول سما 6 مشهد توانست در بخش فیلیپینی قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی 2017 ، مقام دوم در رده سنی 13 تا 15 کشور را کسب کند.

این دانش آموز ورزشکار، تکواندو را از چهار سالگی شروع کرده و در حال حاضر دارای درجه دان 3 کمربند مشکی می باشد.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : https://telegram.me/sama_mashhad