یکشنبه, 28 آبان 1396

در نوزدهمین گردهمایی معاونین سما استان خراسان رضوی تاکید شد:

تعیین تکلیف املاک و دارایی واحدهای سما / تبدیل مدارس سما به مدارس کارآفرین

نوزدهمین گردهمایی معاونین دانشگاه و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی سما استان خراسان رضوی با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی استان ، به میزبانی مرکز آموزشی و فرهنگی سما تربت جام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی ، در این جلسه دکتر محمدرضا ناصری با تاکید بر بهینه سازی فضاهای آموزشی موجود در مدارس سما و استفاده بهینه و مفید از آزمایشگاهها ، کارگاهها و کتابخانه ها تصریح کرد : اسناد زمین ها ، املاک و دارایی های بلاتکلیف که در اختیار واحدهای سما می باشد بایستی تعیین تکلیف شود.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما خراسان رضوی ، در این جلسه همچنین بر برندسازی فعالیت ها تاکید کرد و افزود : در خصوص فعالیت های انجام شده در مدارس از قبیل : مسابقات ورزشی ، فعالیت های کارگاهی و آزمایشگاهی ، مسابقات فرهنگی و قرآنی تبلیغات موثر و کارآمد و اطلاع رسانی لازم انجام شود.

وی همچنین اظهار کرد : بازدید دانش آموزان و خانواده ها از تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی موجود در آموزشکده های فنی و حرفه ای سما و دانشگاه آزاد ، یکی از راهکارهای اطلاع رسانی خواهد بود.

دکتر ناصری ، تبدیل مدارس سما به مدارس کارآفرین را یکی از مهم ترین اولویت های شورای نظارت و هماهنگی استان برشمرد و افزود : با مشارکت دادن دانش آموزان در فعالیت های مدرسه در قالب فعالیت های کارآفرینی و مهارت آموزی این امر محقق خواهد شد.

اجرای طرح جامع پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان ، تسویه بدهی دانش آموزان و دانشجویان تا قبل از شروع امتحانات ، تبلیغات و اطلاع رسانی به صورت استانی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.

پیش از آغاز گردهمایی ، معاونین دانشگاه از مدارس سما تربت جام بازدید کردند.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : https://telegram.me/sama_mashhad