یکشنبه, 28 آبان 1396

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد :

توجه جدی به مدارس کارآفرین و مهارت محور ، از استراتژی های مهم سما مشهد است

جلسه معارفه مسئول حراست مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، با حضور مدیر کل حراست سازمان سما در آموزشکده سما مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی در این جلسه به بیان آخرین آمار دانش آموزی و دانشجویی سازمان سما پرداخت و گفت : سازمان سما هم اکنون دارای 677 مدرسه در سطح کشور است که از این تعداد 48 مدرسه معادل 09/7 درصد کل کشور در استان خراسان رضوی فعال است. همچنین در حال حاضر هفتاد و دو هزار و 607 دانش آموز سما در کل کشور تحصیل می کنند که از این تعداد 7428 دانش آموز معادل 10 درصد کل کشور در مدارس سما استان خراسان رضوی مشغول تحصیلند و ما در مشهد نسبت به سال گذشته ، با احتساب آمار دانش آموزان بسته حمایتی ، 26 درصد رشد دانش آموزی داشته ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد یکصد هزار و 620 دانشجو در 140 آموزشکده فنی و حرفه ای سما در سطح کشور تحصیل می کنند افزود : از این تعداد 5419 دانشجو در آموزشکده های سما در استان خراسان رضوی مشغول تحصیلند.

دکتر ناصری ، نظارت چندجانبه مدارس سما از سوی سه ارگان دانشگاه آزاد ، آموزش و پرورش و سازمان سما را یکی از ویژگیها و نقطه قوت مدارس سما در مقایسه با مدارس رقیب دانست و افزود : آزمون های هماهنگ تشریحی ، برگزاری مسابقات قرآنی طرح قدس ، طرح مفاخر ادبی ، طرح خلاقیت ، طرح الکترونیکی جامع سلامت و توجه جدی به پژوهش ، از جمله وجوه تمایز مدارس سما با سایر مدارس است.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، توجه جدی به مدارس کارآفرین و مهارت محور را یکی از استراتژی های مهم سما مشهد عنوان کرد و افزود : مهارت در دست یابی مدیران ما به برنامه های مدارس رقیب ، تعاملات اجتماعی دانش آموزان ، مهارت در یادگیری دانش آموزان با ابزار رسانه ای ، مهارت در شناسایی و درک فرصت ها ، مهارت در کسب درآمد با راه اندازی بازارچه های دانش آموزی و مشارکت دهی دانش آموزان در برنامه های مدارس با نگاه مسئولیت پذیری آنان و اعتماد به نفس و خودباوری ، از جمله استراتژی های ما در حوزه کارآفرینی و مهارت محوری است.

در این جلسه امیر بنائیان به عنوان مسئول حراست مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد معرفی شد.