یکشنبه, 28 آبان 1396

مدیر کل حراست سازمان سما در جلسه معارفه مسئول حراست مرکز سما مشهد :

رویکرد حراست در سازمان سما رویکرد فرهنگی و اعتقادی است

جلسه معارفه مسئول حراست مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، با حضور مدیر کل حراست سازمان سما ، معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما و مدیر کل حراست دانشگاه آزاد مشهد در آموزشکده سما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، مدیر کل حراست سازمان سما ، از حضور در حمع سماییان مشهد ابراز خوشحالی کرد و افزود: مجموعه سما مشهد یکی از برترین واحدهای سما کشور محسوب می شود که جا دارد از زحمات کلیه همکاران در این مجموعه تقدیر و تشکر نمایم.

دکتر مجتبی معظمی با اشاره به وظایف حراست در مجموعه های تعلیم و تربیت ، رویکرد سازمان سما را فرهنگی و اعتقادی عنوان کرد و افزود : علاوه بر مباحث علمی ضرورت دارد با رویکرد فرهنگی و اعتقادی روی دانش آموزان کار شود و رویکرد ما هم همین است.

وی تصریح کرد : هدف ما در مجموعه سما خردگرایی است و ایجاد فضایی امن توام با آرامش و دوری از هر گونه تنش ، تا صیانت از کارکنان که یکی از وظایف حراست است محقق شود و این امر با مساعدت خود همکاران امکانپذیر است.

دکتر محمدرضا ناصری نیز در ابتدای این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه ، انتخاب امیر بنائیان به عنوان مسئول حراست مجموعه سما مشهد را انتخابی خوب و آشنایی کامل با مجموعه را از نقاط قوت ایشان دانست و ابراز امیدواری کرد : با انتصاب ایشان امیدواریم شاهد پیشرفت در رابطه با امور حفاظت فیزیکی و حراست مجمموعه باشیم.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی در ادامه به بیان آخرین آمار دانش آموزی و دانشجویی سازمان سما پرداخت و گفت : سازمان سما هم اکنون دارای 677 مدرسه در سطح کشور است که از این تعداد 48 مدرسه معادل 09/7 درصد کل کشور در استان خراسان رضوی فعال است. همچنین در حال حاضر هفتاد و دو هزار و 607 دانش آموز سما در کل کشور تحصیل می کنند که از این تعداد 7428 دانش آموز معادل 10 درصد کل کشور در مدارس سما استان خراسان رضوی مشغول تحصیلند و ما در مشهد نسبت به سال گذشته ، با احتساب آمار دانش آموزان بسته حمایتی ، 26 درصد رشد دانش آموزی داشته ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد یکصد هزار و 620 دانشجو در 140 آموزشکده فنی و حرفه ای سما در سطح کشور تحصیل می کنند افزود : از این تعداد 5419 دانشجو در آموزشکده های سما در استان خراسان رضوی مشغول تحصیلند.

ناصری ، نظارت چندجانبه مدارس سما از سوی سه ارگان دانشگاه آزاد ، آموزش و پرورش و سازمان سما را یکی از ویژگیها و نقطه قوت مدارس سما در مقایسه با مدارس رقیب دانست و افزود : آزمون های هماهنگ تشریحی ، برگزاری مسابقات قرآنی طرح قدس ، طرح مفاخر ادبی ، طرح خلاقیت ، طرح الکترونیکی جامع سلامت و توجه جدی به پژوهش ، از جمله وجوه تمایز مدارس سما با سایر مدارس است.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، توجه جدی به مدارس کارآفرین و مهارت محور را یکی از استراتژی های مهم سما مشهد عنوان کرد و افزود : مهارت در دست یابی مدیران ما به برنامه های مدارس رقیب ، تعاملات اجتماعی دانش آموزان ، مهارت در یادگیری دانش آموزان با ابزار رسانه ای ، مهارت در شناسایی و درک فرصت ها ، مهارت در کسب درآمد با راه اندازی بازارچه های دانش آموزی و مشارکت دهی دانش آموزان در برنامه های مدارس با نگاه مسئولیت پذیری آنان و اعتماد به نفس و خودباوری ، از جمله استراتژی های ما در حوزه کارآفرینی و مهارت محوری است.

علی اصغر فانی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در این جلسه با بیان اینکه حراست در هر حوزه و سازمانی بایستی مشاوری امین برای ریاست وهمکاران آن مجموعه باشد ، افزود : با توجه به توانایی آقای بناییان این کار امکانپذیر خواهد بود و سما مشهد مجموعه منسجمی است و الحمدلله مشکل خاصی در آن احساس نمی شود.

امیر بنائیان نیز در این جلسه ، ضمن تشکر از حراست سازمان سما و همکاری حراست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، به بیان دیدگاهها و برنامه های خود پرداخت و در پایان حکم انتصاب از سوی مدیر کل حراست سازمان سما به ایشان اهدا شد.