چهارشنبه, 29 شهریور 1396

نخستین دوره مسابقات بازیهای رایانه ای ، برنامه نویسی و طراحی پوستر آموزشکده سما مشهد ، با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

آیین اختتامیه نخستین دوره مسابقات بازیهای رایانه ای ، برنامه نویسی و طراحی پوستر در آموزشکده سما مشهد برگزار و از برگزیدگان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در ابتدای این مراسم با تبریک به دانش آموزان و دانشجویان برگزیده این دوره از مسابقات ، گفت : «شما در حوزه ای قدم گذاشتید که سریعتر و راحت تر می توانید به اهداف خود برسید ، چون برای رسیدن به هدف یک سری ابزار نیاز است و با برخورداری از ابزار تکنولوژی رسانه ای و آگاهی از فضای الکترونیکی و مجازی زودتر از دیگران به هدف خواهید رسید و از این جهت به شما تبریک می گویم.»

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، با اشاره به توانمندی مراکز آموزشی سما به ویژه آموزشکده فنی و حرفه ای سما در برگزاری چنین مسابقات و همایش هایی ، توجه به هدف و استفاده از فرصت ها را مهم و ضروری دانست و تاکید کرد : «شما در ابتدای مسیر هستید. از الان مشخص کنید که در حوزه های مهارتی می خواهید گام بردارید یا در حوزه های تئوریتیکال و اگر به حوزه مهارتی علاقمند هستید بایستی مراکزی را که در حوزه های مهارتی ، شما را زودتر به اهدافتان می رسانند شناسایی کنید که یکی از این مراکز مهارت محور ، آموزشکده فنی و حرفه ای سما می باشد.»

وی به دانشگاههای نسل سوم به عنوان دانشگاه های کارآفرین اشاره کرد و افزود : «به دانشگاههایی که در دنیا برند هستند دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین گفته می شود. دانشگاههایی که دانش خود را به شکلی به محصول و محصول را به ثروت تبدیل می کنند.»

مدیریت کردن زمان به ویژه در فضای مجازی ، تبدیل تهدید به فرصت ها، استفاده حداکثری از داشته ها و فکر کردن راجع به نداشته ها در رسیدن به موفقیت ، از دیگر نکاتی بود که دکتر ناصری بر آنها تاکید کرد.

در این دوره از مسابقات ، در بازیهای رایانه ای که به صورت تیمی برگزار شد در بخش دانش آموزی ، تیم هنرستان کوشش از ناحیه 6 آموزش و پرورش ، با 5 شرکت کننده و کسب بالاترین امتیاز رتبه اول را به خود اختصاص داد و تیم هنرستان شهید چمران نیز با 5 شرکت کننده از ناحیه 2 آموزش و پرورش حائز رتبه دوم شد و در بخش دانشجویی نیز ، دو تیم 5 نفره از دانشگاه آزاد مشهد رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

همچنین در مسابقات برنامه نویسی در بخش دانش آموزی ، محمدصدرا گزانچیان از دبیرستان امام حسین(ع) و علیرضا رایج از هنرستان دارالفنون به طور مشترک اول شدند و در بخش دانشجویی این مسابقات نیز المیرا رضایی از آموزشکده سما مشهد توانست رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

در مسابقات طراحی پوستر بخش دانش آموزی ، نیما صالحی علی آباد از دبستان سما(3) رتبه اول را کسب کرد ، زهرا سیری از هنرستان یحیی بن زید (ناحیه تبادکان مشهد) و المیرا زمانی از دبیرستان دوره دوم سما 4 ، مشترکا دوم شدند و در بخش دانشجویی نیز محسن رضایی از آموزشکده سما مشهد رتبه اول را به خود اختصاص داد.

با اهدای لوح تقدیر و جوائز نقدی از برگزیدگان تقدیر شد.

این دوره از مسابقات در اسفندماه  گذشته به مدت 5 روز در سه بخش بازی های رایانه ای ، برنامه نویسی و طراحی پوستر برگزار شد که در آن 150  دانش آموز از 35  هنرستان و دبیرستان از نواحی هفتگانه آموزش و پرورش مشهد و 80  دانشجو از دانشگاه و موسسه آموزش عالی مشهد در آن رقابت کردند.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : http://telegram.me/prsama