چهارشنبه, 29 شهریور 1396

معرفی و تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآنی مدارس سما استان خراسان رضوی در مشهد

آیین اختتامیه مسابقات قرآنی (طرح قدس) دانش آموزان مدارس سما استان خراسان رضوی عصر امروز با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان در مشهد برگزار و از برگزیدگان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محمدرضا ناصری در جمع دانش آموزان قرآنی مدارس سما استان خراسان رضوی با تبریک فرارسیدن عید مبعث ، گفت : امیدوارم با اعمالی که انجام می دهیم رضایتمندی پیامبر گرامی اسلام (ص) را حاصل کنیم.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی استان خراسان رضوی با بیان اینکه موفقیت غرور می آفریند و غرور منجر به شکست می شود ، تاکید کرد : این نکته را حتما مدنظر داشته باشید چون شما در ابتدای مسیر هستید و با اعتماد به نفس و پشتکاری که خواهید داشت به مراتب بالاتری دست پیدا می کنید.

وی بر استفاده از فرصت ها در مدارس سما تاکید کرد و افزود : این اردوها در سایر مدارس غیر انتفاعی با این کم و کیف برگزار نمی شود و شما باید از فرصت در کنار هم بودن درس بگیرید. خودتان را محک بزنید و سعی کنید مهارتهای زندگی را یاد بگیرید.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد به دانش آموزان قرآنی توصیه کرد : قدر خود را بدانید و با تدبر در آیات قرآن سعی کنید به مفاهیم آن دست پیدا کنید.

در این دوره از مسابقات که از صبح امروز به میزبانی مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد برگزار شد بیش از 80 نفر از دانش آموزان دختر و پسر قرآنی مدارس سما دوره اول و دوم متوسطه از 8 شهر خراسان رضوی در دو بخش کتبی و شفاهی و در سه رشته تدبر در آیات(مفاهیم) ، حفظ و ترتیل با همدیگر به رقابت پرداختند که در پایان ، طی مراسمی که در سالن اجتماعات مجتمع آموزشی سما 3 برگزار شد ، با اهدای لوح تقدیر و هدیه ، از برگزیدگان تقدیر شد و برگزیدگان این دوره از مسابقات به مرحله پهنه راه پیدا کردند.

نتایج مسابقات به این شرح می باشد : در دوره اول متوسطه دختران در رشته حفظ ، ملیکا مومنی از مشهد توانست رتبه اول استان را کسب کند و زهرا حسین پور از واحد تربت حیدریه حائز رتبه دوم شد. همچنین در دوره اول متوسطه پسران در این رشته ، تنها مهدی مهدویان از مدارس سما مشهد توانست امتیاز لازم را کسب و رتبه اول را به خود اختصاص دهد و در رشته ترتیل پسران نیز ، مهدی صدیقی از مشهد رتبه اول ، رضا شاکرنژاد از قوچان دوم و علی شریعتی نیشابوری از واحد نیشابور توانست رتبه سوم را به دست آورد.

در رشته تدبر در آیات که به صورت کتبی و مشترک بین دختران و پسران برگزار شد ، در دوره اول متوسطه ، امیرحسین اخروی از نیشابور و فاطمه عباسی از کاشمر به طور مشترک رتبه اول استان را کسب کردند، نعیمه کامل زاده از سبزوار و نسترن قربانی از تربت جام مشترکا دوم و زینب سیدآبادی از مدارس سما نیشابور رتبه سوم را کسب کرد.

همچنین در دوره دوم متوسطه در این رشته ، علی رحیم نژاد از مشهد رتبه اول ، نازنین سادات محیطی از نیشابور دوم و ساناز بختیاری از مشهد رتبه سوم را به دست آورد.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : https://telegram.me/prsama