یکشنبه, 28 آبان 1396

طی مراسمی ، از ستارگان دبیرستان پسرانه سما (1) مشهد تجلیل شد

در مراسم جشن ستارگان دبیرستان پسرانه سما (1) که با حضور مسئولان آموزش و پرورش ناحیه 4 ، اولیا ، دبیران و نمایندگان مراکز غیر دولتی ، در سالن اجتماعات دبیرستان امام علی (ع) مشهد برگزار شد ، از یکصد دانش آموز برگزیده علمی ، پژوهشی ، فرهنگی ، هنری و ورزشی سما تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، در این مراسم محمدرضا حسینی مدیر دبیرستان پسرانه دوره اول و دوم سما (1) با ارائه گزارشی ، عملکرد دبیرستان درسال تحصیلی جاری را تشریح و برنامه های آینده این مرکز آموزشی را تبیین کرد.

در این مراسم از یکصد دانش آموز برگزیده علمی ، پژوهشی ، فرهنگی ، هنری و ورزشی دبیرستان که در سال تحصیلی جاری در سطح مدرسه، استان و کشور حائز رتبه و مقام برتر بودند با اهدای لوح و هدیه ، تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم همچنین از اولیای خیری که در طول سال در تجهیز و توسعه دبیرستان مشارکت داشتند با اعطای لوح سپاس معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما ، قدردانی شد.

ارائه گزارش عملکرد انجمن اولیا و مربیان دبیرستان توسط دکتر همتی رئیس انجمن ، اجرای سرود توسط گروه سرود دانش آموزی و تقدیر از زحمات و تلاش های علی اکبری خدمتگزار مدرسه ، از دیگر برنامه های این مراسم بود.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : http://telegram.me/prsama