یکشنبه, 28 آبان 1396

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی در جمع مسولان روابط عمومی سما استان خراسان رضوی

تاکید بر توسعه فعالیتهای مهارت آموزی و کاربنیان سما از سوی روابط عمومی ها  / نگاه روابط عمومی های سما ملی باشد

اولین گردهمایی مسئولان روابط عمومی سما واحدهای استان خراسان رضوی روز گذشته با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی خراسان رضوی و مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد استان در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای نظارت و هماهنگی سما خراسان رضوی ، دکتر محمدرضا ناصری در این گردهمایی ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و تشکر از روابط عمومی سمای استان بخاطر برگزاری این گردهمایی،  به سختی های کار روابط عمومی ها اشاره کرد و گفت: روابط عمومی ها بایستی به دور از مسایل سیاسی کارها را با قوت دنبال کنند، چرا که غفلت کردن و سرعت عمل نداشتن به کیفیت کارها صدمه می زند.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان رضوی بر فعالیت روابط عمومی های سما خراسان در چهارچوب سیاست های کلان سما تاکید کرد و  افزود: امروز با توجه به سرعت اطلاع رسانی ، بایستی همه جوانب امر از سوی نویسنده خبر رعایت شود تا مخاطب برداشت اشتباهی نداشته باشد.

دکتر ناصری بر ارائه و توسعه فعالیتهای مهارت آموزی و کاربنیان سما در آموزشکده ها از سوی روابط عمومی ها تاکید کرد و خواستار کمک و همکاری روابط عمومی های سما در  فعالیت های کاربنیان با اهداف اقتصاد دانش بنیان  شد .

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد با اشاره به اینکه روابط عمومی های سما درهر شهرستان بایستی تفکر و نگاه ملی  به  سما داشته باشند ، اظهار داشت : ما جایگاه خودمان را بالاترین جایگاه در بین مدارس غیر انتفاعی کشور می دانیم چرا که اکنون سازمان سما دارای  667 مدرسه ،  140 آموزشکده و حدود 73 هزار دانش آموز  درسطح کشور است که این ظرفیت و توانمندی  نیز نگاه ملی می طلبد و اگر نگاه ما ملی باشد جایگاه واقعی خودمان را به رخ رقبا می کشیم اما در اجرای سیاست ها بایستی بومی نگری شود.

سما با اهدافي مهم و راهبردي تاسيس و جایگاه ويژه اي در دانشگاه آزاد اسلامی دارد / اتاق فکر در سما تشکیل شود

امیر خالقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این گردهمایی بر اهمیت سما دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد و گفت : حوزه سما از همان ابتدا با اهداف مهم و خاصي تاسيس و جایگاه ويژه و راهبردي در دانشگاه آزاد اسلامی دارد .

وی؛  سما دانشگاه آزاد اسلامی را فرزند و بازوی توانمند این دانشگاه در امر آموزش دانست و گفت: فعاليت صحيح و موثر همكاران عزيزمان در سما مي تواند تا حدودي مشكلات پيش روي جذب دانشجو براي دانشگاه را در سال هاي آينده از مقاطع پايين تر مرتفع نمايد .

مدیر روابط عمومي شبکه جامع دانشگاههای استان از كم توجهي روابط عمومي هاي سما در جذب دانش آموزان مرتبط با خانواده بزرگ دانشگاه آزاد استان نظير خانواده اساتيد ، كاركنان و دانشجويان انتقاد و بر لزوم هرچه سريع تر تشکیل اتاق فکر روابط عمومی هاي سما خراسان رضوی تاکید کرد و اظهار داشت: با ایجاد اتاق فکر و ارائه طرح ها و ايده هاي مختلف و همچنين برنامه ریزی اصولی و راهبردي بايد به راههاي عملي براي اهداف مهم تعیین شده بویژه تاثيرگذاري بر افكارعمومي و ارتقاي روزافزون سازمان سما در مقابل رقبا دست یابیم .
در ابتدای این جلسه، مسئول روابط عمومی سما مشهد و استان، با اشاره به عملکرد موفق و کسب رتبه برتراین روابط عمومی در دو سال گذشته در سطح کشور، اهداف این گردهمایی را هم اندیشی و ارائه راهکار های موثر تبلیغاتی و اطلاع رسانی در جهت مشارکت هر چه بیشتر مردم، برند سازی فعالیت ها و افزایش جذب دانش آموزان و دانشجویان سما از طریق کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی سما در استان و واحدها با توجه به تاکیدات ریاست سازمان سما و به اشتراک گذاشتن تجربیات عنوان کرد.

جواد دوست زاده با بیان اینکه یکی از مشکلات روابط عمومی ها در اطلاع رسانی ، عدم آشنایی با اصول خبرنویسی و شیوه های موثر تبلیغاتی است ، از برگزاری کارگاه آموزشی در این خصوص در سال آینده برای روابط عمومی واحدهای استان خبر داد و آمادگی مشهد را برای برگزاری گردهمایی سراسری مسئولان روابط عمومی سما ، اعلام کرد.

در این نشست مسئولان روابط عمومی واحدها  ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده واحدها در خصوص جذب دانشجو و دانش آموز به  بیان مشکلات و دیدگاههای خود پرداختندو خواستار توجه و رسیدگی جدی سازمان سما به این مشکلات شدند.

در این نشست مقرر شد مسئول روابط عمومی سمای استان به عنوان نماینده سما به عضویت شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد استان درآید ، همچنین مصوب شد روابط عمومی واحدها فعالیت های شاخص خود را در یکسال گذشته تا پایان فروردین ماه سال آینده به دبیرخانه شورای نظارت استان ارسال نمایند.

در پایان این گردهمایی یک روزه ، مسئولان روابط عمومی سما از بخش های مختلف روزنامه سراسری خراسان بازدید و طی نشستی با سردبیر، زمینه های تعامل و همکاری این روزنامه با واحدهای سما بررسی و روزنامه نیز آمادگی خود را در تمام زمینه ها با واحدهای سما اعلام کرد.

تصاویر در : http://telegram.me/prsama