چهارشنبه, 29 شهریور 1396

دکتر ناصری در جمع مدیران مدارس سما مشهد:

خواسته های متقاضیان محصول ما با 10 سال گذشته حتی یک سال گذشته هم متفاوت است/ تاکید بر شناسایی و پاسخگویی به دغدغه های والدین

پنجمین نشست سال تحصیلی مدیران مدارس و حوزه ستادی سما مشهد ، روز گذشته با حضور معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، در این نشست معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، فرارسیدن بهار را پیشاپیش تبریک گفت و با بیان اینکه همواره خدا را ناظر بر اعمال و رفتارهای خود ببینیم ، به مدیران مدارس تاکید کرد: علاوه بر انجام فعالیت های روزمره و فیزیکی ، بیشتر به جوانها فکر کنید و دغدغه های پدر و مادران را مد نظر داشته باشید. دنبال کارهای نو باشید و در بیان مشکلات کلی گویی نکنید و مصداقی حرف بزنید.

دکتر محمدرضا ناصری ، سکون را همراه با نیستی دانست و افزود: اگر در تصمیم گیریها و فعالیت هایمان ساکن باشیم و با افکار روزمره زندگی کنیم درجا می زنیم و این شامل فکر و اندیشه هم می شود و اگر برنامه ریزی نداشته باشیم از مسیر خارج می شویم و دچار روزمرگی خواهیم شد.

وی بر شناسایی مخاطبین و نظرات و خواسته های آنان تاکید کرد و با بیان اینکه خواسته های متقاضیان محصول ما ، با 10 سال گذشته و حتی یک سال گذشته هم متفاوت است افزود : ما باید خواسته های اولیا ، مربیان و معلمان را به دقت بشناسیم و با تدبیر به آنان پاسخ دهیم.

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد ، بر کارکردن روی بحث نوآوری تاکید کرد و با بیان اینکه دنیای امروز با دنیای دیروز خیلی فرق دارد افزود : ما باید کاری بکنیم که به مدارس سما اعتبار ببخشیم و در کنار این اعتبار ، جایگاه خودمان را حفظ و ارتقا دهیم.

وی همچنین ، موفقیت در عرصه های مختلف و اطلاع رسانی این موفقیت ها، فعالیت های مدرسه ای متفاوت که موجب برندشدن می گردد ، درصد افزایش آمار دانش آموزی نسبت به سال قبل، استفاده بهینه از فضاها و ایجاد درآمدهای غیر شهریه ای ، مدیریت بر هزینه کرد و عملکرد مالی ، مدیریت بر منابع انسانی ، رضایتمندی مخاطبین و پاسخگویی به موقع به مکاتباترا به عنوان شاخص های ارزیابی مدیران مدارس مطرح کرد و از آنان خواست تا گزارش فعالیت های  شاخصی که در سال 95 در مدرسه انجام شده و همچنین برنامه های یک سال آینده را در جلسه بعدی ارائه دهند.

در این نشست همچنین هر یک از مدیران مدارس و مدیران حوزه ستادی به بیان نقطه نظرات خود در خصوص مسائل و برنامه های آموزشی ، فرهنگی و تبلیغاتی پرداختند و در پایان ، دکتر ناصری از علیرضا مدبری ، مدیر دبستان پسرانه سما 1 و پژوهشیار این دبستان به خاطر برگزاری خوب جشنواره و نمایشگاه جابربن حیان در سطح ناحیه 3 آموزش و پرورش ، با اهدای لوح ، قدردانی کرد.

تصاویر در کانال خبری سما مشهد : http://telegram.me/prsama