شنبه, 10 اسفند 1398

دكتر سروری مجد در گردهمايي معاونين و مديران سما دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي
 تاکید بر آموزش قرآن، خوشنویسی و ادبیات فارسی در مدارس سما استان/ تعیین یک مدل تربیتی ویژه مدارس سما از اهداف اصلی ماست
 مشاور رییس دانشگاه و رییس مرکز حوزه ریاست و امور استان ها بر تداوم فعالیت‌های مدارس سمای استان خراسان رضوی با محور قرار دادن قرآن کریم ، ادبیات فارسی و خوشنویسی در سال تحصیلی جدید تاکید کرد.
دکتر علی سروری مجد در دومین روزاز گردهمایی هم اندیشی و کارگاه محور معاونین و مدیران سما استان خراسان رضوی که به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مركز رفاهي فرهنگي اين دانشگاه برگزارشد، بر سه محور اصلی قران،  خوشنویسی و ادبیات فارسی در سطح مدارس سما استان خراسان رضوی تاکید کرد و اظهار داشت: دکتر ولایتی دغدغه زیادی در خصوص پیاده سازی مساله فرهنگ در مدارس سما دارد و در این رابطه  شوراهای  تخصصی تشکیل شده تا انتقال تجربیات در سطح کشور به سهولت انجام شود.
وی ضمن قدردانی از تک تک مدیران مدارس سما بدلیل با اهمیت شمردن مساله فرهنگ در سطح مدارس گفت: امروز باید توجه ویژه به مدارس سما داشت چرا که دانش اموزان با همان فرهنگ و تربیتی که در مدارس با آن رشد یافتند، وارد دانشگاه می شوند.
دکتر سروری مجد با بیان اینکه ما هنوز در مدارس سما به یک مدل تربیتی ویژه دست نیافته ایم ، تاکید کرد:  تعیین یک مدل تربیتی ویژه مدارس سما یکی از اهداف اصلی و مهم ما است تا تفاوت این مدارس با سایر مدارس ها مشخص شود.
وی خواستار پیگیری این الگوی تربیتی  توسط مدیران مدارس سما شد و پیاده سازی آن را در مدارس بسیار با اهمیت خواند.
مشاور رییس دانشگاه و رییس مرکز حوزه ریاست و امور استان ها در ادامه از همت والای مدیران زحمتکش سما سخن گفت و افزود: ما همیشه در کنار مدیران زحمتکش مدارس سما هستیم و همواره باید با این تفکر پیش برویم که اینجا مهمترین نقطه عالم است و ما بر بام آن ایستاده‌ایم و رسالت ما پرورش دانش آموزان این مرز و بوم است.
 اولین گردهمایی هم اندیشی و کارگاه محور معاونین و مدیران سما استان خراسان رضوی كه از روز گذشته به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مركز رفاهي فرهنگي اين دانشگاه آغاز بکار کرده بود امروز پنج شنبه 23 آبانماه بکار خود پایان می دهد.