یکشنبه, 10 ارديبهشت 1396

آموزشکده فنى و حرفه اى سما مشهد در سال 1382 با همت دانشگاه آزاد اسلامى ، سازمان سما و مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد  قدم به عرصه تعليم و تربيت فني حرفه‌اي كشور گذاشت. هم اکنون پس از 13 سال تلاش و پويايى ، آموزشكده فنی و حرفهای سما مشهد با زیربنای 16300 متر مربع ، بزرگ ‌ترین مجتمع آموزشی در بین آموزشكده‌های سما در سطح کشور است که فاز اول آن با 7000 مترمربع و فاز دوم و سوم با مجموع 9000 مترمربع اجرا شده است. این پروژه در 4 طبقه طراحی و اجرا گردیده است و دارای 75 کلاس درس ، کتابخانه ، آمفی‌تئاتر با 2500 مترمربع فضا ، کافی‌نت، کارگاه‌های سبک و سنگین است.

در این آموزشكده تعداد 32 استاد هیات علمی و بیش از 280 استاد مهمان، به‌کار علم آموزی و تربیت تکنیسین می‌پردازند.

در حال حاضر بیش از 2500 دانشجوی دختر و پسر در 13 رشته مقطع کاردانی در این آموزشكده مشغول به تحصیل هستند. این آموزشكده دارای کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های تخصصی در گروه برق (کارگاه‌های الکترونیک عمومی، برق و آزمایشگاه‌های ماشین، کنترل صنعتی، هیدرولیک و پنوماتیک، سیم‌پیچی، PLC، مدار فرمان، مدار، الکترونیک صنعتی و اندازه‌گیری)، گروه مکانیک خودرو، گروه نقشه‌برداری، گروه ساختمان (آزمایشگاه‌های بتن و خاک)، آتلیه‌های گروه معماری و گروه گرافیک و کارگاه‌های رسم است. همچنین این آموزشكده دارای سایت‌های مجهز کامپیوتر و کتابخانه‌ای مشتمل بر 20000 جلد کتاب است.

دانشجویان این آموزشكده توانسته‌اند در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی به موفقیت‌های چشمگیری در منطقه و کشور دست یابند.

نشانی آموزشكده : مشهد ، بلوار الهيه ، بلوار محمديه ، نبش محمديه 23

شماره تلفن‌ آموزشکده : 36618710