يكشنبه , ۳۱ فروردين ۱۳۹۳
افتتاح پیش دبستانی و دبستان دخترانه سما (6) PDF چاپ نامه الکترونیک
altبا افتتاح پیش دبستانی و دبستان دخترانه شماره 6 سما
تعداد مراکز آموزشی سما مشهد به 18 مرکز افزایش یافت

پیش دبستانی و دبستان دخترانه غیر انتفاعی شماره 6 سما مشهد با تلاش و پیگیری مستمردست اندرکاران حوزه سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال همت مضاعف و کار مضاعف تأسیس شد.
این آموزشگاه با 6 کلاس درس و ظرفیت 160 دانش آموز در ساختمانی به وسعت 700 متر مربع زیر بنا و 1300 مترمربع فضای باز آموزشی راه اندازی شده است.
اولیاء جهت ثبت نام می توانند به آدرس این مرکز واقع در قاسم آباد امامیه 30 مراجعه و یا با شماره تلفن 6625840 تماس حاصل نمایند.
گفتنی است حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1371 با راه اندازی دو آموزشگاه غیر انتفاعی کار خود را آغاز کرد و اکنون پس از گذشت 18 سال تلاش و فعالیت در عرصه تعلیم و تربیت ، دارای 2 آموزشکده فنی و حرفه ای ، 12 مدرسه و 4 آموزشگاه زبانهای خارجی می باشد.
خبر دیگر اینکه ، موافقت تأسیس هنرستان فنی و حرفه ای سما نیز از آموزش و پرورش ناحیه 7 اخذ شده است که به محض آماده سازی فضای مناسب و مطلوب آموزشی ، آزمایشگاهی و کارگاهی ، تأسیس خواهد شد.