دوشنبه, 01 مرداد 1397
ساختمان دبیرستان دوره دوم دخترانه سما 4
ساختمان مجتمع آموزشی دخترانه سما 6
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1

دانش آموزان مدارس سما مشهد ، مدال طلا و عنوان قهرمانی مسابقات دوگانه (دوچرخه سواری و دومیدانی) بانوان کشور رده سنی نونهالان را به خود اختصاص دادند.

هلیا درخشانی و غزل امیرفخریان دانش آموزان دبستان سما(۴) مشهد، در نهمین دوره مسابقات دوگانه (دوچرخه سواری و دومیدانی) بانوان کشور که با حضور ۱۷۰ ورزشکار از ۱۹ استان کشور ، 24 اسفند در تهران برگزار شد ، در رده سنی نونهالان با اقتدار به مقام قهرمانی رسیدند و برای استان خراسان رضوی افتخار آفریدند.

مراسم اهدای مدال قهرمانان این دوره از مسابقات با حضور خانم ماریسول کاسادو رئیس اتحادیه جهانی ورزش سه گانه (ITU) و همچنین دکتر احمدی معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار گردید.

گفتنی است هلیا درخشانی پیش از این توانسته بود در مسابقات اسکیت قهرمانی کشور مقام دوم را کسب کند.

photo 2018 04 05 14 55 24

photo 2018 04 05 14 54 39