یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 3

مدارس قرآنی سما در مشهد تاسیس می شود

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد از طرح تاسیس مدارس قرآنی ، دبیرستان های پزشکی و تاسیس هنرستان در این واحد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محسن طبسی در بیست و دومین جلسه مشترک مدیران حوزه ستادی و مدارس سما مشهد ، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بر سیاست های فرهنگی و تربیت اسلامی نگاه ویژه ای دارد ، خطاب به مدیران مدارس تاکید کرد : تربیت اسلامی دانش آموزان را به طور جدی و به انحاء مختلف در دستور کار خود قرار دهید و با انجام فعالیت های خلاقانه ، این موضوع را در مدارس ترویج دهید.

وی جذب دانش آموز را جزء وظایف ذاتی مدیران دانست و افزود : اصل کار ما آموزش است و باید سرمایه گذاری کنیم تا افراد بیشتری را برای آموزش جذب کنیم.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد از طرح تاسیس مدارس قرآنی در این واحد خبر داد و گفت : این طرح مورد استقبال دکتر ولایتی ریاست محترم هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

دکتر طبسی همچنین بر اولویت دهی به دانش آموزان سما برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی تاکید و خاطرنشان کرد : دانش آموزانی که سال های زیادی در مدارس سما تحصیل کرده اند نباید برای ورود به دانشگاه آزاد مشکلی داشته باشند و بایستی بدون آزمون پذیرش شوند.

توسعه هنرستان و ایجاد دبیرستان های پزشکی

وی توسعه هنرستان و ایجاد دبیرستان های پزشکی را از سایر طرح های موثر نام برد و در این باره اظهار کرد : در حال حاضر رشته های پزشکی استقبال خوبی در بین دانش آموزان دارد.

معاون سما مشهد ، خطاب به مدیران مدارس تاکید کرد : "ارتقاء از درون" داشته باشید. یعنی همان طور که یک دونده هر بار سعی دارد با رکورد خودش رقابت کند ، هر کدام از شما نیز باید با خودتان رقابت کنید ، و فضای رقابت سالم بین معلمان ایجاد کنید تا مدارس رشد کنند.

راه اندازی نظام پیشنهادات و اتاق فکر در سما مشهد

دکتر طبسی از راه اندازی نظام پیشنهادات و اتاق فکر در سما مشهد خبر داد و افزود : از پیشنهاد هر طرحی که در راستای درآمدزایی غیر شهریه ای باشد استقبال می کنیم و قطعا از طرح های موثر نیز قدردانی خواهد شد. همچنین از افراد توانمند و با تجربه که در حوزه تعلیم و تربیت صاحب نظر هستند نیز برای اتاق فکر استفاده خواهیم کرد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد بر استفاده بهینه از نیروی انسانی تاکید کرد و افزود : ما به سمت استفاده بیشتر و بهینه از نیروهای سمایی در مدارس سما خواهیم رفت.

به کانال رسمی سما مشهد در تلگرام بپیوندید :

صفحه رسمی سما مشهد در اینستاگرام :