یکشنبه, 02 ارديبهشت 1397
ساختمان مجتمع آموزشی دخترانه سما 6
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 1
ساختمان مجتمع آموزشی پسرانه سما 3

معاون سما مشهد در بازدید از مدارس سما تاکید کرد :

مسائل فرهنگی در مدارس تقویت شود / نظم و انظباط مالی خط قرمز ماست

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در هفته اول کاری خود از مدارس سما این واحد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سما مشهد ، دکتر محسن طبسی در بازدید از مدارس سما مشهد ، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی روی مسائل فرهنگی با رویکرد فرهنگ ایرانی اسلامی تاکید ویژه دارد ، بر تقویت این حوزه در مدارس به طور خاص تاکید کرد و افزود : در شرایط حاکم ، دانشجویان ما در دانشگاه ها رفتارهای خوشایندی ندارند و جامعه به ویژه دانش آموزان ما نیازمند آموزش های فرهنگی خاصی هستند و این آموزش ها از طریق برگزاری جشنواره های فرهنگی ، مشاوران فرهنگی و معلمانی که انس بیشتری با دانش آموزان دارند امکان پذیر است.

وی همچنین بر نظم و انظباط مالی تاکید کرد و افزود : رعایت قوانین و ضوابط مالی و نظم و انظباط مالی در مدارس سما از اولویت های کار ماست و گرفتن پول نقد از اولیا خط قرمز محسوب می شود.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد به مدیران مدارس توصیه کرد : همیشه محدودیت ها هست ولی خودمان را بایستی با آنها تطبیق دهیم. سیاست ها و برنامه ها ممکن است تغییر کنند اما در نهایت بار آموزش روی دوش ما و شماست.

دکتر طبسی همچنین بر جذب حداکثری دانش آموز و جذب حداکثری درآمد در مدارس سما تاکید کرد و افزود : مشارکت اولیا در این زمینه خیلی مهم است و از همه مدیران مدارس انتظار است آمار دانش آموزی کمتر نشود.

وی همچنین به تشکیل اتاق فکر و راه اندازی نظام پیشنهادات در سما اشاره و تصریح کرد : از طرح ، ایده ، تجربه و توانمندی معلمان و افراد حرفه ای در این زمینه ها استفاده خواهیم کرد.

معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما مشهد در بازدید از مدارس سما ضمن آشنایی با امکانات و تجهیزات مدارس ، از نزدیک با مدیران و معاونان دیدار و گفتگو کرد.

به کانال رسمی سما مشهد در تلگرام بپیوندید :

صفحه رسمی سما مشهد در اینستاگرام :